Piese cu #mood de evadare

Posted by on

Mereu ne-a inspirat natura si am adus o parte din ea in fiecare dintre colectiile noastre, fie prin culori, materiale sau croieli. Probabil a fost nevoie ca Pamantul sa ia o pauza pentru ca noi sa ii recunoastem frumusetea. Din spatele geamurilor inchise, am invatat sa ne bucuram altfel de natura. Sa o redescoperim, sa o admiram si sa o iubim. Mai intens si mai frumos decat am facut-o pana acum.

Singura modalitate de a ne apara in fata acestui necunoscut a fost sa ne ascundem. Cel putin pentru o perioada am stat inchisi in cochiliile noastre, asteptand salvarea. Un singur lucru si-a urmat cursul: natura. Si a facut-o in mod simplu, natural, frumos, iar acum a venit randul sa ne exprimam recunostinta. Exact asta am vrut sa exprimam prin noua noastra sedinta foto. . Am optat pentru un manechin imbracat in flori pentru a limita cat mai mult interactiunea umana, dar si pentru a va indemna sa va lasati cuprinsi de frumusetea naturala.

 

 

Asa cum v-am obisnuit, piesele noastre ofera eleganta prin simplitate si te indeamna sa te exprimi liber. Am folosit materiale fluide, croieli lejere si detalii neasteptate. Este o colectie capsula ce contine pantaloni de inspiratie masculina, rochii vaporoase, compleuri in culorii vii si corsete indraznete. Piesele Mark-Off sunt menite sa scoata la iveala frumusetea feminina.
Te vei simti minunat in rochiile din voal, menite sa iti puna formele in evidenta, dar totusi sa te fereasca de privirile curiosilor.

 

 

 

Corsetul face parte din viata noastra de zi cu zi mai usor si mai lejer decat a fost vreodata, iar bermudele sunt un must-have in acest sezon, chiar si la petrecerile elegante.

    

 

Piesele in culoarea marului verde aduc un strop de culoare colecției, alaturi de rochia din paiete ai carei frajuri vor dansa in jurul tau la fiecare pas.

 Mereu am tanjit dupa timp, iar natura ni l-a oferit. Am avut ocazia sa ne redescoperim pe noi si pe cei din jurul nostru, sa observam si sa traim mai intens. Sa scoatem la suprafata frumosul din "urat".

Speram ca si voi ati facut la fel.
Ganduri bune

 

 

 

P. S. Sanatatea este prioritara si pentru noi, asa ca am luat toate masurile de siguranta. In showroom veti gasi tot ce aveti nevoie pentru a va simti in siguranta ( dezinfectant, manusi si masti).

Vremuri noi, tot noi, dar cu o grija speciala!

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

← Older Post



Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published